Φωτισμος και στολισμος του χριστουγεννιατικου δεντρου

Ενας μικρος απολογισμος για την εκδηλωση που ελαβε σημερα μερος στον Γαζωρο , εξω απο το δημοτικο σχολειο στις εξι και μιση το απογευμα!
Επιτυχως ο στολισμος του χριστουγεννιατικου δεντρου πραγματοποιηθηκε σημερα ! Τα παιδακια απηγγειλαν ποιηματα, τραγουδησαν χριστουγεννιατικα τραγουδια και τα καλαντα! Η χορωδια μας τραγουδησε θρακιωτικα καλαντα σε βυζαντινους ρυθμους και ολοι μαζι μετρησαμε αντιστροφα για το ανναμα του δεντρου!Προσπαθησαμε για ενα χριστουγεννιατικο θεαμα με τα πυροτεχνηματα στον ουρανο και τα παιδακια να τραγουδανε μεσα στο κρυο.
Μετεπειτα, ολοι οι καλεσμενοι μετεβησαν στο εντευκτηριο οπου υπηρχε μπουφες με αναψυκτικα, χυμους και μελομακαρονα με χριστουγεννιατικη μουσικη υποκρουση.
Στην εκδηλωση παραβρεθηκαν ο πρεσβυτερος Παπαμιχαλης , η προεδρος του δημοτικου διαμερισματος Γαζωρου, Τασουλα Βουδουρη, ο νεοεκλεγεις προεδρος Νικος Σακκος και ο αντιδημαρχος πολιτισμου κ.Νικος Αβραμακης.

Επισης παραβρεθηκαν ο προεδρος της ποδοσφαρικης ομαδας Εθνικου Γαζωρου Γεωργιος Καλαποτλης και ο προεδρος του συλλογου γονεων και κηδεμονων Κιμων Σαρηπαρογλου.

Να ευχαριστησουμε θερμα για την εθελοντικη τους εργασια τους:

Γιωργο Χαραλαμπιδη και Αρη Βουλτσιο για την μεταφορα και το στησιμο του δεντρου

Στελιο Χατζημπαλαση για ηλεκτρολογικες εργασιες για την διασφαλιση της ασφαλειας και της σωστης λειτουργιας του δεντρου

Δημητρη Φραγγιδη και Δημητρη Θεοχαριδη για την ηλεκτροδοτηση

Βασιλικη Τσελιου για την οργανωση της μουσικης και των παιδιων που θα λαβουν μερος

Το κρεοπωλιο του Γεωργιου Τσιαμπαζη και ειδικοτερα την Μαριανθη που προσφερει τα μελομακαρονα που θα κερασουμε στην εκδηλωση.

Αννα Σκαρλατου για την καθοδηγηση και την παρουσια της